IHANA SUNNUNTAI <3

Tää päivä oli odotettu vapaapäivä, sillä viikko on ollu aikamoinen! Mä kaipasin niin kovaa rentoutumista, omaa aikaa ja ihan vaan olemista. Päätinkin lähtee pyöräillen luontopolulle ja pakkasin mukaan pakasterasioita puolukoita varten. Kilometrejä oli 14 per suunta. Matka taittui yllättävän helposti, kun pyörää oli vähä fiksattu uuteen uskoon ja renkaatki pumpattu täyteen ilmaa. Kuulokkeissa soi Iltan uus albumi. Aloin kuuntelemaan sitä jo perjantai-iltana sängyssä kynttilänvalossa. Ihastuin heti albumiin. Tänään luukutin koko pyörämatkan Iltaa ja voi että mä tykkään sen musiikista ❤

Oli niin ihana lähtee täältä kaupungin hulinasta maalle. Oli ihana kattella matkan varrella taloja ja pihoja, ihan vaan fiilistellä. Sää oli myös aika hauska, kun ensiksi aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja yhtäkkiä ilmestyi älyttömät pilvet ja alkoi saataa. Matkan varrella oli niin paljo erilaisia tuoksuja esim. just puidun viljan tuoksu ja sateisen mullan tuoksu. Perille päästyä aurinko alkoi taas paistaa. Luonnossa tein 4 km lenkuran välillä puolukoita poimien.

Aamupäivän retken jälkeen meillä tuli käymään vieraita. Tuli syötyä hyvin ja herkuteltua. Nyt on otettu pienet päikkärit ja tekipä hyvää ❤ Kohta täytyis käydä vielä kaupassa tekees ruokaostoksia ja sitte ilta meneeki telkkarin ääressä. Tänään nimittäin alkaa lemppareista lempparein Tanssii Tähtien Kanssa!! Jos saisin valita mihin tv-ohjelmaan osallistuisin, se olis ehdottomasti toi 😀 Lisäksi tänään alkaa myös Big Brother! Jännä nähä minkälainen porukka astuu taloon. Mä en tosiaan tiiä miten ehdin tänä syksynä seuraamaan kaikkia tv-ohjelmia, kun niitä tulee niin sairaasti ja kaikki on vielä hyviä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s