TO DO – LISTA

Mulla on ollu muutamia juttuja mielessä mitä pitäis tehdä/hommata, mutta en oo vielä saanu aikaseksi. Ehkä jos listaan ne itelle ylös niin jotain alkaa tapahtua? 😀 Ylipäätään mä tykkään tehdä listoja ja jäsennellä asioita itelleni ylös. Tulee selkeempi olo ja muistaa asiat paremmin!

To do – listalla:

  • Ikkunoiden pesu. Meidän vieressä on rakennettu uusia kerrostaloja, joten en oo viittiny pestä ikkunoita viimeiseen puoleentoista vuoteen. Ihan turhaa, kun sitä likaa tulee jatkuvasti. Nyt rakentaminen on vähän rauhottunu, joten ikkunoiden pesu olis paikallaan. Ne on tällä hetkellä aika törkeen näköset.. Hyvä kun läpi näkee 😀

  • Syksyinen piirakka/paistos. Marjapiirakasta oon haaveillu jo pitkään, ei oo tullu vaan sopivaa tilaisuutta tehdä. Nyt olis haaveissa omena-kaurapaistos, se on niin parasta! Saatiin just iso pussillinen omenoita, joten tällä viikolla vois tehdäkin.

  • Uudet verhot. Nykyiset olohuoneen harmaat verhot ei sovi enää yhtään tänne kämppään. Väri on liian sinertävä 😀 Oon jo kattellu uudet verhot valmiiksi, enää pitäis käydä vaan ostaas!

  • Sohvan pesu. Meillä saa onneksi päällysteet lykätä pesukoneeseen, joten ihan helppo homma sinänsä. Pitäis vaan tämäki projekti saada alulle! (itseasiassa just vein ekan satsin sohvanpäällisiä pesuun. Kyllä listat vaan onki hyviä:D)

Mun lempipuuha viime aikoina = päikkärit ❤ Työt, salibandy ja kodinhoito ei onnistu ilman päikkäreitä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s