PURE=BEAUTY KASVOSUIHKE

Kasvovettä oon käyttänyt ihonhoidossa niin kauan kun muistan. Ihan semmosta perus kasvovettä, jota oon tuputtanut vanulappuun ja kostutetulla lapulla oon pyyhkinyt kasvot aamuin illoin. Oon ollu ihan tyytyväinen tuohon tapaan, toki ku paremmasta en oo tienny 😀

Kosmetologi vinkkas mulle toukokuussa Pure=Beauty – Birch Sap Mist -tuotteesta, joka on siis suihkutettava kasvovesi. Oon aiemminkin kuullu näistä suihkutettavista versioista, mutta olin ollu ehkä vähä skeptinen niitten suhteen, enkä ollu viitsiny vaihtaa tuttua ja turvallista. Päätin kuitenkin ostaa kokeiluun tuon kasvomistin kosmetologin hyvän myyntipuheen ansiosta 😀 Se kannatti, nimittäin tästä tuli heti kerralla mun lemppari kosmetiikkatuote!

Tajusin tosi nopeesti, että mun aiemmat kasvovedet on ollu kuivattavia ja aika ”vahvoja” aineita. Tätä tuotetta kun suihkauttaa muutamat kerrat kasvoille, niin iho oikeesti kosteutuu! Oon laittanut tätä siis aamuin illoin muutaman suihkasun kasvoille, välillä myös kerroksittain ja sitten oon taputellut kasvot läpi. Aamusin oon laittanut tän päälle kasvovoidetta ja iltasin kasvoöljyä. Mun lemppari kombo on siis tää kasvosuihke + kasvoöljy. Öljykin nimittäin imeytyy paremmin, kun sen laittaa kasvovedellä kostutetuille kasvoille.

Ennen kuin aloitin käyttämään tuotetta, otsallani oli talven jäljiltä pari kuivaa laikkua. En tiedä oliko psoriasikseen liittyvää vai muuten vaan iho kuivunut? Joka tapauksessa kuivat laikut katosivat tän tuotteen avulla kokonaan. Saas nähdä pysyykö kuivuus poissa myös nyt kun talvi lähestyy 🙂 Yleensä sillon mulla on tosi kiristävä iho. Vahva luotto on ainaki!

Pure=Beauty – Birch Sap Mist -kasvovesi on suomalainen tuote ja vieläpä luonnonkosmetiikkaa. Tuote on kosteuttava ja uudistava. Sopii niin kuivalle kuin ikääntyvälle iholle. Näköjään myöskin Miia Johansson on suositellu tuotetta blogissaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s