SYKSY

Ulkona tällä hetkellä myrskyää. Mä jätin reenit välistä, kun tuntuu että pieni flunssa olis iskemäs päälle. Toivotaan, että saisin vielä käännytettyä tän. Oon siis viihtynyt viltin alla työpäivän jälkeen. Äsken iski kyllä yhtäkkiä kauhee siivousinto, kun otti päähän kauhee sotku. Olin haaveillu niitä uusia verhoja, mutta keksinkin kaivaa kaapista vanhat verhot. Oikeesti ne on tänne kämppään aivan liian lyhyet ja sen takia ne on pysyny kaapissa. Nyt verhot kuitenkin istuu tänne ja lyhyys jää piiloon, kun sohvaa on käännetty toisinpäin. No jokatapauksessa, nyt on tän illan ”rehkimiset” tehty ja loppuilta kuluu Elämä Lapselle -konsertin parissa. Sytytän kynttilät päälle ja keitän pannullisen inkivääriteetä, josko tää flunssa vielä ehtis pyörtää. Mä oon kyllä jo ihan kunnolla fiilistelly syksyä ❤ Tää on kyllä parasta, kun on neljä vuodenaikaa. Jokanen vuodenaika tuntuu niin spessulta ja aina niin uudelta, ihanalta.

Syksyn parhaat puolet:

 • Raikas ulkoilma
 • Kylmempi asunto!!
 • Saunominen
 • Kynttilät
 • Viltit
 • Leipominen ja ruoanlaitto
 • Arjen rutiinit
 • Hyvät tv-ohjelmat
 • Harrastukset
 • Pimeät illat
 • Paremmat yöunet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s