100. POSTAUS

Whaat.

No en olisi kyllä ihan heti uskonu, että pääsen näin pitkälle blogini kans 😀 Viime vuoden marraskuussa päätin viimein rohkaistua ja kattoo tän kortin. Blogin perustaminen oli ajatuksena hyvä, mutta mulla ei ollu mitään hajua tulisko siitä todellisuudessa yhtään mitään.

Niin vain oon siis päässyt tähän asti, jee. Mä tykkään tehdä tätä ja tästä on tullu yks harrastus lisää itelle 🙂 Postausideoita on myös kertynyt vaikka millä mitalla ja luonnoksissa onkin aika monta keskeneräistä. Pikkuhiljaa omalla painollaan julkaisen niitä tänne myös teidän nähtäville.. Ja jos on jotain toiveita niin saa tietty esittää!

Blogin alkuaikoina mietin ihan liikaa, että mitähän muut ajattelee ja onko tää nyt ihan tyhmää. Vielä nykyäänkin sorrun joskus siihen ja se on ärsyttävää. Kun oikeesti sillä ei oo paskankaan väliä mitä muut ajattelee. No okei ehkä vähä on, mutta ei niin paljoa miten mä sen omassa päässäni kuvittelen 😀 Ei oo aina helppoa olla esillä. Onkin ollu niin kiva ja myös hämmentävää kuulla joittenkin suusta, että tätä on ollu kiva lukee. Positiiviset kommentit merkkaa oikeesti tosi tosi paljon!

Eli kiitän kovasti kaikkia, jotka täällä käy ❤ Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s