MILLAINEN MUN PÄIVÄ ON OLLUT?

Tää aamu ei ollu ihan mun lempparein 😀 Tuli nukuttua tosi lyhyet yöunet, kai kävin treenien jälkeen ylikierroksilla? Heräsin n. 10min ennen herätystä J:n lähtiessä töihin. Yleensä nukahdan helposti vielä uudestaan sen jälkeen, kun hän on tullut sanomaan heipat. Tänään ei käynyt niin. Mua väsytti, mutta en saanu enää unen päästä kiinni. Tein ripeesti aamutoimet ja päätin olla tän päivän ihan naturelina ilman meikkiä. Olin niin epätoivoinen, että yritin vielä ennen töihin lähtöä ottaa vartin tehotorkut sohvalla 😀 Oli ihanan pimeetä ja niin mukava kääriytyä pehmoiseen vilttiin, mutta uni vaan ei tullut. En jääny sitte sen enempää yrittämään vaan päätin lähtee töihin, jotta pääsen sit iltapäivällä ennemmin kotiin. Työpäivä oli aamusta noh.. väsynyt 😀 Siitäkin selvittiin!

Laitoin tänään pitkästä aikaa kuulokkeet päähän työmatkalle ja kuuntelin samalla Papupata-podcastia. Ilmat on niin viilentyneet, että korviin on aamusin sattunut kovaa pyöräillessä. En omista syys- tai kevätpipoa, joten semmonen pitäis kyllä hommata. Pipon täytyis olla sopivan ohut ja tietty kivannäköinen. Vähän oon luuraillut kaupoista, mutta ei oo tullu vielä vastaan sopivaa. Kuulokkeet toimi siis tänä aamuna hyvin korvien suojana 😀

Kotiin päästyä tuli katottua Salkkareita pari jaksoa, syötyä päivällinen ja katottua yks jakso Dead to Me -sarjaa. Yritin ottaa myös päikkärit, mutta en saanu vieläkään unta! Outoa 😀 Luulis, että ens yönä nukun kuin tukki. Nyt on tullu siivottua ja tehtyä iiso makaronilaatikko. Siitä riittää ruokaa taas muutamaksi päivää.

Vielä ajattelin käydä happihyppelyllä, pestä vessan, tehdä muutamia lihaskuntoliikkeitä, syödä hyvää iltapalaa ja kattoo tietty Ensitreffit Alttarilla!

Kuvat lauantailta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s