TOP 10 MATKUSTUSHAAVEET

Mä nautin kaikenlaisesta matkustelusta. Välillä haluan kaiken valmiina ja ns. helpon loman. Välillä taas oon ihan tahallani varannut kaikista ”vaikeimman” vaihtoehdon, ihan vaan sen vuoksi, koska halvempi hinta + tykkään siitä, että määränpäähän pitää nähdä vähän vaivaa 😀 Varasinpa kerran myös Kyprokselle reissun niin, että matkustaminen kesti jonku 24h vaikka se olis voinu kestää juna- ja lentomatkoineen 7h. Siinä hetkessä mun mielestä oli niin kiva seikkailla ja mennä pidemman kaavan mukaan 😀 Mun matkakumppanit ei ehkä arvostanu tätä ihan niin paljoa kun mä :DD

Mulla on paljon matkustushaaveita tulevaisuuteen, joten ajattelin vähä koota yhteen missä paikoissa haluaisin vielä joskus käydä. Tää nyt herättää kyllä ehkä pienen matkakuumeen, mutta ei voi mitään 😀 Niin ja oikeesti haluaisin nähdä koko maailman, mutta tässä tämän hetken TOP 10. Mukana on isoja haaveita ja sitten pienempiä, helposti toteutettavia reissuja.

NEW YORK

Täällä haluaisin kokea ainakin kauniin syksyn sekä tunnelmallisen joulun ajan! Joku hullun hieno hotellihuone, josta ois älyttömät maisemat kaupunkiin. New Yorkissa on kuulemma niin paljon nähtävää ja koettavaa, joten ei varmaankaan ihan yks kerta riitä tänne! Voin jo kuvitella mielessäni, että istun lentokoneessa ja laskeutumisvaiheessa luukutan Empire State Of Mind-biisiä 😀

THAIMAA

Thaimaa on klassikko, joka pitäis kokea. Kiinnostais tietää minkälainen se on Baliin verrattuna. Snorklausta, aurinkoa ja halpaa aasialaista ruokaa. Oi vitsi nyt tulee ehkä pieni hinku lämpöseen… ❤

PIETARI

Täällä vois viettää pidennetyn viikonloppuloman. Itänaapurissa ei oo tullu ikinä vielä käytyäkään, joten ehdottomasti sinne joskus. Venäläiset ruoat ja makumaailma kiinnostaa. Sit olis kiva käydä jossain taidenäyttelyssä ja konsertissa.

MELBOURNE

Muutama vuosi sitten tuli reissattua Sydney-Cairns akselilla. Parhaimpana muistona on ehdottomasti, kun ajettiin autolla semmonen 1700km Cairnsista Brisbaneen. Oon kuullut, että rannikkotie Sydneysta Melbourneen on sairaan hieno ja se oliskin kiva kokee. Australia oli muutenkin niin kiva, että sinne menis mielellään uudestaan.

SVEITSI

Tästä mulla tulee mieleen hienot maisemat ja ylellisyys. Klassinen junamatka Alppien yli on ollut bucket listalla jo hetken! Täällä olis varmasti kaunista jokasena vuodenaikana.

SEYCHELLIT

Unelmien rantaloma. Tää reissu painottuis rentoutumiseen, uiskenteluun, snorklaukseen. Joku superhieno hotelli tai sit semmonen yksityinen bungalow veden keskellä. Samaan kastiin menis myös Malediivit. Mua huolettaa, kun veden pinta nousee kokoajan, joten tämmösiä pieniä kauniita paratiisisaaria ei välttämättä oo enää tulevaisuudessa olemassa? 😦 Haluaisin siis kokea ne vielä kun voi!

KANADA

Kanada on ollu jo pitkään mun listalla enkä hirveesti edes tiedä siitä mitään, muuta kuin upeet kansallispuistot + lätkä. Olis niin siistiä mennä vaeltamaan/patikoimaan tonne upeisiin maisemiin. Tsekatkaapa Banffin kansallispuisto, haluun sinne!

SAN FRANCISCO -yhdistettynä Los Angeles+ Las Vegas + Grand Canyon

Aika tavanomainen amerikan roadtrip, mutta olis ehdottomasti koettava. San Fransisco on ollu muuten mun yks lemppareista jo lapsesta asti. Kaupunki tuli ”tutuksi” Driver-autopeliä pelatessa 😀

GDANSK

Oli lähellä ettei tää ollut viime syksyn matkakohde, joten ehkä sen vuoksi tää on mun listalla. Gdanskiin pääsee helposti ja todella pienellä budjetilla eli viikonloppureissun voi tehdä tuonne koska vaan!

LONTOO

Lontoossa ei todellakaan haittaisi olla vesisateella, päinvastoin! Aamupäivä shoppailua, lämmikkeeksi iltapäivätee ja sen jälkeen päikkärit persoonallisessa hotellihuoneessa. Illalla perinteiseen pubiin syömään ja oluelle. Ja yks syy miksi Lontoo: haluaisin sieltä kauniita persoonallisia astioita ❤

Tämmöset haaveet! Saa nähdä, koska sitä pääsee seuraavan kerran reissaamaan ulkomaille..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s