PIRISTÄVÄ VIIKONLOPPU

PERJANTAI

Viikonloppu alkoi jee! Viikolla olin ollu tosi ärsyyntyny, kun noi koronatartunnat lähti täällä Vaasan seutuvilla kasvuun. Meillä meni mm. salibandy nyt tauolle muutamaksi viikoksi ainakin eli nyt pitää tehä kotioloissa kovaa duunia. Myös muutamat kivat jutut peruuntui ja se harmitti 😦

Ärsyttävän viikon päätteeksi aukes kihlalahjaksi saatu viinipullo 😀 Sattumalta viinipullon kyljessä luki LOVE ja herkkuina oli Hearts-sipsit ❤ Telkkarista tuli vihdoin Vain Elämää ja voi että kun se oli hyvä!!

LAUANTAI

Hidas aamu. Monien kanssa tuli pitkästä aikaa viestiteltyä ja vaihdeltua kuulumisia. Kerranki oli taas aikaa tämmöseen haha. Lauantaihin kuului myös pitkä kävelylenkki. Pukeuduin J:n anorakkiin ja tykkäsin niin kovaa ylisuuren sporttisen takin ja trikoiden yhdistelmästä. Oon muutenki ihastellu anorakkia muiden päällä ja haaveillu semmosta myös itelleni. Mulla vaan on takkeja niin paljon, että en nyt just tarvii anorakkia 😀 Muuten tulikin vietettyä iisiä kotipäivää eikä tullu tehtyä mitään erikoista ja se teki hyvää..

SUNNUNTAI

Energiaa oli vaikka muille jakaa 😀 Edellisenä iltana olin tehny leipätaikinan valmiiksi tekeytymään ja aamulla taikinan sai vain paistaa uunipadassa. Nam kun tuli hyvää. Pian aamiaisen jälkeen kävin tekees intervallitreenin ja siihen päälle lihaskuntoa. Ruoaksi päätin tehdä kasvispihvejä ja niistä tuli aivan jees. Löysin muuten uuden sarjan katottavaksi Netflixistä: Emily in Paris. Tuli kauhee ikävä Pariisiin! Vielä huvitti lähtee vähän ulkoilemaan luontopolulle ennen pimeen tuloa. Illalla uni maitti 🙂

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan tooosi hyvä ja oli ihana olla vaan kotona pitkästä aikaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s