OISPA TÄÄ JO OHI

Tällä viikolla oon ollu toosi väsynyt ja sen myötä aika ärtynyt. Vaikka oonkin nukkunut suht hyvin ja pitkästi, silti aamut ovat vaan venyneet ja torkuttaminen on tullut tutuksi. Tavallisesti syysväsymys on iskenyt mulle vasta marraskuun puolivälin tienoin eli nyt ollaan aika etuajassa. D-vitamiinia syön kyllä purkista ja ulkoiltua + urheiltua tulee päivittäin. Epäilenkin, että suurin syy tähän väsymystilaan on korona ja poikkeusolot.

Keväällä kaikki oli vielä niin uutta ja jännää, että silloin olin ihan tyytyväisenä kun maailma vihdoin vähän rauhoittui. Nyt kun toinen kierros on meneillään, turnausväsymys on iskenyt päälle. Ei vaan enää yhtään jaksaisi näitä poikkeusoloja. Just kun olin päässyt kiinni arkirytmiini (päivätyö, treenit, syöminen, nukkuminen) ja kaikkea kivaa oli tiedossa, niin sit vedetään taas matto jalkojen alta. Kunpa pääsis mahdollisimman pian taas viettään normaalia elämää. Toivon myös, että arkeen paluu olis vähän helpompaa kun mitä viimeksi!

Väsymyksestä johtuen mulla on tällä viikolla ollut ihan järkyttävän suuri tarve hemmotella itteeni. Mun keho oikein janosi kosketusta, lämpöä ja rentoutumista. Onneksi rakas J suostui tekemään mulle hemmotteluhoidon 😀 Sytytin kynttilät ja laitoin jotain rentouttavaa hoitolamusiikkia Spotifystä, jotta pääs kunnolla tunnelmaan. Rentouttava kokovartalohieronta oli pyyntönä ja sen sain ❤ Haha paitsi että J on tottunu hieromaan vähä kovemmalla volyymillä, joten mun piti tasaseen tahtiin muistuttaa, että RENTOUTTAVA hemmotteluhoito!! 😀

Se auttoi osaltaan, mutta ei tietenkään poistanut väsymystä. Eilen illalla olin ihan rättipoikki ja menin aika aikasin nukkumaan. Tänään lauantaiaamuna heräsin sitten jo 7:13, mutta onpa ollut ainakin pitkä hidas aamu ja päivä vasta edessä 🙂 Viikonlopun suunnitelmat on aika auki eli fiiliksen mukaan mennään. Toivotaan, että tää nyt tästä helpottaa mahdollisimman pian!

Ihanaa, kun on viikonloppu ja olipa vitsi hyvää pitkästä aikaa Werther’s Originalit 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s