HIUSKRIISI

Edellisestä kampaajakäynnistä on kulunut aikalailla tasan 7 kk. Heinäkuun lopulla haaveilin vähän tummemmasta tukasta, mutta siinä tilanteessa päätin ostaa kaupasta hiusvärin ja kirkastaa väriä raidoilla. Nyt mulla on ollu jo muutaman viikon ajan kauhee tarve tehdä tälle mun tukalle jotain. Viikonloppuna kokeilin pitkän harkinnan jälkeen kaupan väriä (sävy oli jotain 7 luokkaa) ja heti värjäyksen jälkeen totesin sitten, että nyt kampaajalle! Alkoi nimittäin latvat vihertämään ja aarrggh mua niin ärsyttää! Miksen vaan voinu varata aiemmin sitä kampaajaa… 😀

Mua myös vähän ärsyttää, kun mä en edelleenkään osaa pysytellä jossain tietyssä värimaailmassa 😀 Olin ihan varma, että oman värin kasvatus + vaaleet raidat on oma juttu. Viime aikoina mua on ottanu kuitenkin niin kovaa päähän tää vaaleiden hiusten hoito. Musta tuntuu, että hopeashampoo vaan kuivattaa ja samalla ”jämähtää” latvoihin ja sävyttävä hiusnaamio ei taas tee yhtään mitään mun hiuksille! Mua otti itseasias niin kovaa päähän, että heitin roskiin kaikki turhat putelit joilla en koe tekeväni yhtään mitään 😀 Ja lupasin samalla itelleni etten osta enää yhtään ainoaa sävyttävää hiusnaamiota.. En oo nimittäin ikinä huomannu, että ne olis mun hiuksia mihinkään suuntaan sävyttänyt.

Kova hinku on ollut nyt siis tummempaan suuntaan ja vitsi oispa jo ens viikko! Jos kaikki menee hyvin eli ei tuu flunssaa tms niin ens viikon keskiviikkona pääsen vihdoin ammattilaiselle, jes 🙂 Oon selaillut Pinterestistä kivoja hiuksia, mutta en viitsi ihan liikaa tehdä itelleni odotuksia. Katotaan sit vasta kampaajalla mitä tälle mun karseelle tukalle voi oikeesti ees tehdä 😀 Kokosin vähän vanhoja kuvia yhteen ja näissä tykkään kyllä tosta tummuusasteesta 🙂

Vielä kerran: oispa jo ens viikko!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s