TREFFI-ILTA

Näinä aikoina, kun tapahtumia ei oikein ole ja maski täytyy olla jatkuvasti kasvoilla, ei oo tullut laittauduttua kunnolla pitkään aikaan! Nyt tätä on kulunut jo vähä liian kauan ja kaipaan aika kovaa laittautumista. Jokainen päivä menee nimittäin urheiluvaatteissa ja ilman meikkiä. Sovittiin viikolla J:n kanssa, että vietetään perjantaina treffi-iltaa ja ajatuksena tässä oli myös se, että mulla olis hyvä syy pitkästä aikaa pukeutua kivasti ja meikata 😀 Suunnitelmana oli tilata Woltilla kotiin ruokaa, laittautua nätiksi, hakee kivat kukat ja viinipullo. Kaikki muut toteutui paitsi laittautuminen haha 😀 Ei vaan jaksanu enää siinä vaihees iltaa vaivautua parin tunnin vuoksi. No, oli hyvä treffi-ilta silti ❤

Amarilloon oli tullut DIY -ruokia tilattavaksi Woltin kautta. En tiedä onko muualla päin Suomea näin, mutta Vaasassa ainakin 🙂 Ravintola myy halvemmalla annoksen, jossa on ainesosat ja resepti valmiina. Asiakas saa tehdä sitten itse ruoan valmiiksi. Me tilattiin normaalit pääruoat, mutta jälkkäriksi kokeiltiin ottaa kummallekin oma DIY Brownie ja se oli tosi helppo kyllä. Itse brownie oli valmiina foliossa, suklaakastike ja marjat erillään omissa kupeissaan. Meidän täytyi ainoostaan lämmittää browniet. Hetkeen en oo Amarillon brownieta syönyt, mutta mun mielestä se näytti pienemmältä kuin aiemmin? Lisättiin omasta pakkasesta vaniljajätskiä vielä kaveriksi ja ai vitsi oli hyvää! Annos oli ihan sopivan kokoinen ja vei todellakin makeanhimon 😀

Tällä kertaa ainoostaan jälkkäristä tuli otettua kuvat, vaikka kukkakimppukin oli tosi tosi nätti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s