VANHA HIRSITALO

Lauantaina käytiin kattoos yhtä vanhaa hirsitaloa ja se oli aika jännää. Talossa ei oo asuttu vissiin 15 vuoteen, mutta silti tavaraa oli vaikka miten paljon joka puolella ja kaikki oli jäänyt ”kesken”. Tuntui tosi pelottavalta tutkia taloa, mutta samalla se oli niin mielenkiintoista. Pelko johtui ehkä tietämättömyydestä, kun ei ikinä tiennyt mitä nurkan takana odotti. Ja kun ei kunnolla tiedä talon historiaa. Ketä siellä on asunut ja minkälaista elämää on eletty?

Joka puolella oli paljon katseltavaa ja tutkittavaa. Kotiin olis voinu viedä samantien vaikka mitä hienoja vanhoja huonekaluja ja sisustusjuttuja! Alun pelon jälkeen tunsin, että talossa ja sen pihapiirissä oli selkeästi ihan oma tunnelmansa. Tosi vaikea kuvailla sitä, mutta se tuntui luissa ja ytimissä. Joka tapauksessa talossa tuntui olevan hyvä henki ja sanoinkin lopuksi, että paikka on IHANA. Kuvat puhukoon puolestaan.

ja ei, tästä ei oo tulossa meille taloa :DD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s