DIY KEHYKSET MAGNEETTITAULULLE

Meidän magneettitaulu sai viime viikolla uuden ilmeen, kun askartelin sille uudet reunukset. Idea tähän lähti Ruohonjuuren pakkaustäytteestä 😀 Näin siinä heti potentiaalia johonkin kivaan askarteluun, joten en malttanut heittää roskiin. Viime viikolla sitten yhtäkkiä luovuus alkoi kukkia ja päätin kokeilla tehdä tämmöisen ratkaisun. Mua oli nimittäin vähä häirinnyt toi magneettitaulun hopeinen metallireunus, sillä se toi aika kylmän vaikutelman + toimistovibat.

Tarvikkeet:

  • Paperinen pakkaustäyte
  • Sakset
  • Minimagneetit

Tommonen pieni väkertäminen oli kivaa pitkästä aikaa. Leikkelin aika summissa neliön muotoisia paloja eli kaikista tuli vähän erikokoisia. Sitten kiinnitin neliöt minimagneeteilla tauluun. Mulla oli entuudestaan jo ollut noita magneetteja ja onneksi ne riitti just tähän projektiin! Yks tais jäädä yli 🙂 Lopputulokseen oon kyllä tosi tyytyväinen! Reunukset toi lämpöä ja vähän boheemia vaikutelmaa kotiin. Asettelin lopulta valokuvat magneettitauluun ja nekin tulee nyt ihan eri tavalla esiin, jee 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s