CROISSANT + NUTELLA

Meidän tulee syötyä lähes joka lauantai tai sunnuntai croissanteja. Ihan lemppari aamiaisherkku! Tässä on tullut testailtua vuosien varrella monien eri valmistajien croissanteja. Parhaimmiksi oon todennut uskokaa tai älkää Rainbow:n ja Pirkan pakastecroisut. Valmistus tapahtuu Philipsin Airfryerilla ja se tuo tosi hyvän rakenteen noihin.. Yleensä croissantin väliin tulee laitettua tavalliset voileipätäytteet: juustoa, kurkkua, salaattia jne. Tällä kertaa muistin, että kaapissa taitaa olla vajaa Nutella-purkki. Dippailin croissantteja Nutellaan ja namm oli niin taivaallista! Puuro tietysti kaverina vähän ”tasapainottamassa” 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s