ÄITIN TEKEMÄ LÖYTÖ: 6 EURON MEKKO

Me käytiin äitin kanssa yhessä kaupoilla ja päädyttiin käymään myös Lindexissä. Mä kiersin kyseisen kaupan alennusrekit läpi aika nopeesti eikä mun silmiin osunut mitään kiinnostavaa. Äiti selasi alennusrekit mun jälkeen ja bongasi mekon, joka oli kuulemma ihan mun näköinen. Ja niinhän se olikin! Hintalappu näytti tosiaan huimaa 6€. Mekko lähti siis samantien kotiin, ei tarvinnut edes sovittaa 😀

Mekko on ostettu siis jo lokakuun alussa, mutta pääsi käyttöön vasta isänpäiväviikonloppuna. Mä oon tykännyt tästä niin kovaa.. Mekon kaverina toimii hyvin mustat sukkikset ja nilkkurit. Multa on puuttunut vaatekaapista just tämmönen monipuolinen, arkisempi mekko. Tätä pystyy käyttään kyläillessä, shoppaillessa, vähän juhlavemmissa tilaisuuksissa ja myös kotona villasukkien kera. Tämmösiä lisää! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s