KOKO VIIKKO YHTÄ HERKUTTELUA

Huh

Yleensä mulla on arkena tietyt raamit, joiden mukaan elän. Mä pystyn myös tosi hyvin kieltäytymään esim. työpaikan kahvihuoneessa erilaisista houkutuksista. Tällä viikolla kuitenkin herkuttelu on lähteny ihan lapasesta ja nyt tälleen lauantaiaamuna on tosi inhottava olo!

Viikon herkuttelut:

Maanantai: Pari karkkia ennen treenejä

Tiistai: Vedin heti työpäivän jälkeen kauheen kasan herkkuja nälkään….

Keskiviikko: Töissä pulla ja pari karkkia. Illalla kavereiden kanssa haettiin ruokaa ja mä söin pitaleivän. Siihen päälle vielä mustikkapiirakkaa.

Torstai: Lounaan jälkeen vedettiin työkaverin kans pullat, kun keskiviikolta oli jäänyt vielä muutama. Illalla kotona vähän sipsiä ja karkkia…..

Perjantai: Töissä heti aamusta yks karkki ja mulla tuli niiiin huono olo. En pysty aamuisin ikinä syömään mitään makeeta enkä ymmärrä miks mun piti nyt ottaa se yks karkki? 😀 Lounaan jälkeen yks konvehti. Päivällä haettiin kanttiinista työkaverin kanssa prinsessaleivokset. Ne oli palkinnot meille, kun meidän kahen viikon keittiövuoro päättyi 😀 Ja illalla taas vähän nachoja, glögiä ja piparkakkusuklaata.

Järkyttävää.. Nyt vielä kun kirjotti kaikki ylös tajuaa paremmin, miten paljon on tullu syötyä ylimääräistä shittiä. Osaltaan varmaan vaikutti myös se, kun mä oon ollut vaan maanantaina treeneissä. Joka päivä muuten on ollut nyt niin paljo kaikkee, että ei oo ollu aikaa eikä energiaa urheilla kotonakaan. Tai noh kyllähän sitä energiaa varmasti muuten olis ollu, mutta toi herkuttelu on vaikuttanu siihenkin negatiivisesti. Nyt saa siis riittää tämä herkuttelu tältä erää. Mä haluan taas sen freshin olon mikä mulla oli viime viikolla! Onneksi ens viikolla pääsee taas kunnolla treenaamaan ja sitä myöten arjen syömisetkin normalisoituu 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s