MISSÄ MUN JOULUFIILIS ON?

Yleensä mä oon aloittanut joululahjojen metsästyksen syyskuussa, glögin juonnin lokakuun lopulla ja joulukoristeiden laiton marraskuussa. Tänä vuonna mun joulufiilis on ollut totaalisen kadoksissa. En tiedä mikä mua vaivaa 😀 Tällä viikolla olis järkevä etsiä joululahjoja, kun on Black Friday -viikko, mutta jotenkin sekään ei nappaa yhtään. Tekis mieli vaan boikotoida koko Black Friday hommaa 😀

Joulun sijaan oon fiilistellyt tulevia pikkujouluja! Tän viikon perjantaina järjestän kekkerit ja ai vitsit mä oon odottanut niitä!! Nämä taitaa olla myös tämän vuoden ainoat pikkujoulut, joten nyt otetaan kaikki ilo irti 🙂 Pikkujoulut on meidän joukkueen kesken ja tekee kyllä niin hyvää päästä nostattamaan joukkuehenkeä tälleen juhlimisen merkeissä. Mä oon myös nauttinut siitä, että oon saanu suunnitella näitä juhlia.. Oon siinä niin omimmillani. Oi että ja laskinpa just, että kolmee yötää pikkujouluihin oonn…. Joo o, nähtävästi odotan näitä paljon enemmän kuin itse joulua haha.

Ehkä kuitenkin se joulufiiliskin jostain vielä tulee. Niin mä ainakin jaksan uskoa. Ja voi olla että ehkä sittenkin vähän vilkaisen, jos olis jotain hyviä tarjouksia 😀 Joo ei mulla tässä muuta… Heippa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s