JOULU SYDÄMESSÄ

Nyt mullakin on joulufiilis! 🙂 Koristeet on laitettu esille, joululahjoja ostettu jo aika hyvin.. Mutta mikä tärkeintä niin mun sisimmässäni on nyt joulun tunne ❤

Perjantaina menin yökylään siskon luokse ja sieltä se joulufiilis oikeestaan tulikin. Siellä päin oli lunta vähän enemmän, joten se oli varmasti yks syy.. Mut sitten siskon lasten riemu oli toinen syy. Heti lauantaiaamusta piti avata suklaajoulukalenterit ja sen perään katsottiin telkkarista joulukalenteria. Ulkona oli lauantaina plussakeli, joten lumesta sai pyöriteltyä palloja. Oli kivaa 🙂 Päivällä käytiin vielä anoppilassa ja siellä juotiin jouluteetä ja syötiin Maraboun konvehteja. Sain muuten tilatut Dermosil-tuotteet myös. Suihkusaippua ja silmänympärysvoide. Saippua oli myös joulunpunaisen värinen ❤

Lauantai-iltana saatiin yhtäkkinen siivousvimma 😀 J alkoi yhtäkkiä siivoomaan keittiötä.. Siitä mä sain kipinän ja aloin kans siivoomaan. Lopulta päätettiin vaihtaa myös olohuoneen järjestystä. Me kaivataan säännöllisin väliajoin järjestyksen vaihtamista, se piristää niin paljon! Saatiin kuin saatiinkin vaihdettua vielä kolmannen kerran erilaiseksi olohuoneen järkkä, vaikka luultiin ettei se oo mahdollista. Nyt vaan pitäis hankkia joku seinähylly koristamaan olohuone-keittiö välistä pitkää seinää. Se on nyt nimittäin tooosi tyhjän näköinen.. Mutta vitsi oli ihana fiilis ton urakan jälkeen ja musta tuntui ihan niinku olis ollu jouluviikko. Yleensä sillon tulee tehtyä himosiivot. Niin ja tietty joulukoristeet tuli laitettua samalla esille. Käytiin illasta vielä saunassa, sitten telkkarista Tuntematon sotilas -leffa ja vähän herkkuja 🙂 Vois sanoo, että päivä oli kyllä täydellinen.

Sunnuntaina nukuin niin pitkään kun huvitti. Viikonloppu oli tuntunut tohon mennessä jo tosi pitkältä, kun oli tullu tehtyä niin paljo kaikkee. Tein muuten pitkästä aikaa aamupalaksi mikromunaa! Meillä on semmonen kuppi millä saa tehtyä 😀 En muista montako vuotta on viime kerrasta aikaa, mutta vitsi se oliki helppo ja nopee syötävä.. Sit käytiin tekees sunnuntaina kunnon kauppaostokset + muutama joululahja tarttui myös mukaan. Tehtiin hyvää ruokaa (hasselbackanin perunoita ja hyvää lihaa) ja katottiin telkkarista itsenäisyyspäivän juhlaa.

Viikonloppu oli oikein hyvä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s