KOKEMUKSIA PAINOPEITOSTA

Moii

Aattelin tulla kertomaan nyt vähän painopeitosta, jonka ostin nelisen viikkoa sitten 🙂 Mä oon tosiaan tosi rauhaton nukkuja. Tai sanotaanko näin, että omasta mielestä nukun ihan hyvin, mutta miehen mukaan mä vaihtelen öisin asentoa miljoona kertaa, välillä puhun niin kuin papupata ja on jotain ihme sekoilua 😀 Vitsi olis kyllä pelottavaa laittaa joku valvontakamera makkarin kattoon ja kattoo jälkeenpäin mitä kaikkee on tullu yön aikana tehtyä.. Yyh.

KOKEMUKSIA:

No mutta sitten painopeittoon! Ensimmäinen yö painopeiton kanssa oli aika jännä kokemus.. Peitto tuntui tooosi painavalta ja mietin mitenköhän selviän yöstä. Asentoa oli hankala vaihtaa ja mietin voinkohan laittaa raskasta peittoa pään päälle (on nimittäin ihana nukkua ”piilossa” :D). Muistan heränneeni aamuyöllä siihen, että mun jalat oli aivan yli väsyneen tuntuset. Oli pakko siirtää peitto pois jalkojen päältä, jotta sain jatkettua unia. Aamulla mietin, että mitenköhän sitä jatkossa tottuu peittoon. Onneksi seuraava yö menikin paljon paremmin eikä ollut enää mitään ongelmaa. Tässä neljän viikon aikana oon tottunut kyllä tosi hyvin painopeittoon. Ehdin jo miettiä onko peiton vaikutus lakannut, kun nykyään se tuntuu ihan normaalilta peitolta.. Mutta ei, ei oo lakannut 🙂

TULOKSET:

Omasta mielestä nukun yöt ihan samalla tavalla kuin ennenkin. En koe siinä mitään eroa. Edelleen oon aamusin tosi väsynyt niinkuin aina.. Oon iltakukkuja ja aamunukkuja. Mutta koska mun yöllinen elämä on vaikuttanut niin suuresti vierellä nukkujaan, on täytynyt kysyä J:ltä onko se huomannut mitään muutosta. Ei se osannut ainakaan yhtäkkiä sanoa mitään eli hyvä merkki 😀 Katottiin sitten J:n älykellon unitiedot läpi joltain parilta kolmelta kuukaudelta. Ja KYLLÄ! J:n unenlaatu on parantunut huomattavasti! Eli jes kannatti ostaa ainakin sen toisen vuoksi 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s