5 VUOTTA SITTEN

  1. KUVA
  • Mä en osaa sitten yhtään tehdä mitään käsitöitä, mutta tuona jouluna ”hurahdin” ompelemaan. Tein nimittäin jämäkankaista noi koristetyynyt + kummipojille joululahjaksi lelut. Yksin en niitä tehnyt, vaan mun yks parhaista ystävistä oli erittäin suurena apuna 😀 Me nähtiin noihin aikoihin jatkuvasti, niin arkisin kuin viikonloppuisin. Hän ompeli vapaa-ajallaan, joten mä päätin mennä seuraksi kokeilemaan ja harjottelemaan. Se oli kivaa aikaa, mutta kyllä mun ompelut jäi siihen jouluun 😀 Ei musta kovin äkkiä käsityöläistä saa..

2. KUVA

  • Kynnet lakattu joulunpunaisiksi. Mulle oli tosi tärkeetä, että kynnet on aina mintissä. Niiden piti olla pitkät ja lakatut. Mun harrastuksena olikin eri väristen kynsilakkojen ostaminen 😀 Melkein joka viikko vaihtui väri kynsissä.
  • Noihin aikoihin olin suorittanut ekan harjoittelun lähihoitajaopiskelijana ja kynsien täytyi siis olla lyhyet. Näköjään halusin kuitenkin vielä viikonlopuksi lakata kynnet 😀

3. KUVA

  • Lähössä baanalle! Luultavasti paikalliseen pubiin tai kaupungin baariin 😀 Tän takia siis lakatut kynnet..
  • Toi takki löytyy muuten edelleen mun vaatekaapista, mutta enää ei oo tullut käytettyä. Tykkään siitä edelleen paljon, mutta väri on kulahtanut.. En tiiä laittaisko vaan pois vai saisko sen jotenki värjättyä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s