SENSAI 38 VAIHTOON – TESTISSÄ SNAPSCARA

Mä oon ollut tunnollinen Sensai 38:n käyttäjä jo vuosien ajan. Oon tykännyt siitä, että ripsari pysyy hyvin koko päivän ja sen saa helposti pestyä pois lämpimällä vedellä. Nyt tuli aika ostaa uusi ripsari, joten aloin miettiä pitäiskö lähtee testaaamaan jotain toista merkkiä? Olin nimittäin kuullut, että muiltakin merkeiltä on tullut ripsareita, jotka lähtee 38-asteisessa vedessä! Ennen kuin lähdin kaupoille lukaisin Miia Johanssonin blogitekstin, jossa hän on testaillut juuri tällaisia ripsareita. Tekstin perusteella mulla oli kaksi vaihtoehtoa: Maybellinen Snapscara ja Tonymolyn Panda’s Dream.

Päätin tällä kertaa ostaa kokeiluun Maybellinen Snapscaran ja aika innolla lähdinkin kokeileen tätä ripsaria! Harjasosa oli yllättävän iso, mutta ihan toimiva silti. Laitoin kokeiluksi yks päivä oikeaan silmään Snapscaraa ja vasempaan silmään Sensai 38 Volumising ripsaria (mulla oli pikkasen vielä tätä jäljellä). Snapscara osoittautuikin erittäin hyväksi! Tässä muutamia havaintoja..

4 SYYTÄ MIKSI SNAPSCARA OLI PAREMPI:

  • Piti hyvin koko päivän. Tein mm. piitkän lenkin vesisateessa eikä ripsari ollut moksiskaan. Huominona, että vasemmalla puolella oleva Sensai oli varissut alaluomelle.
  • Lämpimässä suihkussa lähti miellyttävästi ja helposti pois. Sensaita saa vähän reippaammin hinkata pois, sillä se on jämäkämpää ja paakkuisempaa.
  • Suihkun jälkeen ei näkynyt jälkeäkään ripsiväristä luomilla. Sensai oli jättänyt niin ylä- kuin alaluomelle tummuutta.
  • Reilusti halvempi hinta. Useesti Maybellinen tuotteet ovat myös marketeissa hyvässä alennuksessa.

Tän testin perusteella siis Sensai jää kyllä jatkossa kaupan hyllylle. Sitten joskus kun Snapscara loppuu, aion vielä testata tota Tonymolyn Panda -ripsaria 🙂 Lopussa vielä kuvat ripsareista pitkän päivän + sateisen lenkin jälkeen. Näistä näkee aika hyvin eron 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s