JA TAAS VAIHTUI VUOSI

Poikkeuksellisen vuoden päätteeksi myös uudenvuodenaatto oli poikkeuksellinen. Se vietettiin nimittäin selvinpäin ja perheen kesken. Tais olla ensimmäinen kerta ehkä johonkin 13 vuoteen? 😀 Olipahan silti kivaa! Kotiin tultiin aikasin klo 23 aikoihin, vuoden vaihtuminen katottiin parvekkeelta ja sen jälkeen meninkin hyvin nopeesti pehkuihin. Olin niiiin väsynyt! Joulun aikaan mulla meni unirytmit ihan päälaelleen ja eihän sitä välipäivinä saanut unta kun vasta joskus 24:00-01:00 välillä. Siinä yöunet jäikin vähä liian lyhkäsiksi, kun aamulla piti herätä töihin. Edelleen mun unirytmi on ihan sekasin ja tää tulee jatkumaan varmasti vielä koko tämän viikon. Lätkäpelit nimittäin sekottaa entisestään, kun esim huomenaamulla täytyy herätä klo 4:30 😀

Mutta vielä uudestavuodesta.. Olipahan kokemus olla ilman alkoholia toi ilta 😀 Siinä kun katottiin parvekkeelta klo 0:00 raketteja ja toivoteltiin hyvät uudet vuodet, ymmärsin tosiaankin että vuosi on vaihtumassa! Pieni ahdistus iski mun sisälle, kun ymmärsin että taas on yksi vuosi takana päin. Nykyään tää elämä tuntuu vaan vilisevän silmissä. Yleensä juhliessa ilta menee.. noh aika rattoisasti, joten ei sitä vuoden vaihtumista edes niin tajua. Mutta oli kyllä hyvä fiilis herätä vuoden ensimmäiseen päivään ilman kaameeta krapulaa 😀

Ja uudenvuodenlupauksista sen verran, että niitä ei oo tapana tehdä. Paitsi nyt viikonloppuna hokasin, että mun täytyy oikeesti alkaa panostaa ulkoiluun. Se voi olla siis mun lupaus tälle vuotta 😀

Uv illan kohokohtina oli:

  • raclette
  • palju
  • disco
  • raketit

(kuten kuvista voi päätellä haha)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s