TREENIMOTIVAATIO KUNNOSSA

Meillä on tosiaan ollut säbäkausi jälleen tauolla ja nyt on pitänyt treenata itekseen täs parin viikon ajan. Mä oon niin nauttinut tästä ajasta.. En tiedä johtuuko siitä, että olin tos joulukuussa kipeenä ja treenit jäi sillon tosi vähälle. Nyt on ollut siis energiaa treenata. Unohtamattakaan joulun ajan syömisiä.. Mun energiavarastot on täyttyny kiitettävästi suklaasta ja jouluruoasta 😀 Joka tapauksessa oon niin nauttinut varsinkin siitä, kun saa ulkona treenata tälleen talviaikaan! Säbäkaudella kun tulee enimmäkseen reenailtua sisätiloissa.

Tässä parin viikon aikana on tullutkin treenailtua aika monipuolisesti.. Oon tehnyt rennompaa/pidempää juoksulenkkiä, lyhyempää vähän kovempi tahtista juoksulenkkiä, salitreeniä, loikkia, mäkijuoksua.. Oon myös viime aikoina ottanu sauvat mukaan treenaamiseen! Se on tehny tosi hyvää mun heikohkolle yläkropalle.

Lenkkimusiikkina on toiminu varsinkin 80-luvun musiikki. Sen ajan biiseissä on aika hyvä rytmi juoksuun ja tykkään niistä muutenkin.. Ellinoora toimi hyvin viime viikon pitkällä/rennolla lenkillä. Ekstraa lenkkiin toi se, kun teki mieli välillä laulaa sen biisejä 😀 Kannattaa muuten kokeilla juoksemista ja laulamista samaan aikaan! En ollu aiemmin tajunnutkaan miten hyvää treeniä sekin on.

Että semmosia treenikuulumisia tänne! Jos jotain parannettavaa niin kehonhuolto ja venyttely.. Niitä ei oo tullut tehtyä nyt ollenkaan. Tästä inspiroituneena voisinki pitää kunnon venyttelysession vielä tänä iltana/yönä. Tulee kuitenkin vaan istuttua telkkarin edes, kun tulee se Suomen pelikin.. Eli joo, tänään venyttelen 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s