VALAISIMEN UUSI ILME

Tämän Pentikin valaisimen oon ostanut itelleni ylioppilasrahoilla. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Valaisin on ajaton, joten ajattelin sen olevan hyvä ostos. Tälleen pian kahdeksan vuoden jälkeen tykkään tästä edelleen eli on ollut hyvä. Aikoinaan valitsin lamppuun tummanharmaan varjostimen. Ehkä parin vuoden ajan oon halunnu ostaa toisen värisen varjostimen vaihtelun vuoksi. Ja ehkä senkin takia, kun nykyään meillä on vähä liianki paljon harmaata.. 😀

Me saatiin kihlalahjaksi Pentikin lahjakortti, joten nyt oli aika päivittää varjostin uuteen. Oon itseasiassa käyny pari kertaa aiemmin kesän/syksyn aikana ihailemassa, että mitä sitä vois ostaa.. Päätin kuitenkin säästää lahjakortin parempaan hetkeen ja mikäs sen parempi kuin alennusmyynnit! Lauantaina käytiin tsekkaas tarjonta ja siellähän oli kivoja juttuja alessa. Tämä musta varjostin oli puoleen hintaan II-laadun vuoksi, joten sehän lähti heti mukaan + pari muutakin juttua 🙂 Mun silmään kakkoslaadun varjostimes ei ollu mitään vikaa. Oon kyllä niin tyytyväinen tähän ❤ Miten paljon voikaan tuoda tämmönen pieni yksityiskohta koko olkkariin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s