VILLASUKKAJUOKSU

Kun jotain saan päähäni, niin sitä on pakko kokeilla pikimmiten! Tänään villasukkajuoksua 😀

Sain inspiraation eilen Instagramista ja tänäänhän oli pakko käydä testaamassa. Kyllä, vaikka lämpömittari näytti -21 astetta. Ei ehkä ihan fiksuinta tälleen ensikertalaisena ja muutenkin kun ei oo tuollaista paljasjalkajuoksua tullut harrasteltua.. Pakko oli silti kokeilla! Teki myös niin hyvää päästä ulkoilmaan, kun on tullut istuttua koneen ääressä työpäivän + illalla vielä verkko-opiskelua. No oon mä silti töihin mennyt tänään pyörällä… Siinä sai kans ihan hyvin liikuntaa ja raitista ilmaa, kun toppavaatteet päällä yritti tahkoa mäkistä työmatkaa 😀

Mun piti vähä googlettaa miten tää villasukkajuoksu oikein toimii, sillä mulla ei ollut mitään hajua. Lukemisen jälkeen päädyin laittamaan tällä pakkasella tavalliset sukat + kahet villasukat. Eihän se tuntuma silloin oo niin hyvä, mutta parempi tällä kelillä liikaa kuin liian vähän. Laitoin vielä housunpultut tiukasti sukkien päälle ettei sukat lähde karkaamaan.

Vitsi oli outo lähtee ensinnäkin kotiovesta pihalle ilman kenkiä. Outoa oli myös ensiaskeleet lumella 😀 Sitten vaan juoksemaan! Mä tein aika pienen lenkin tälleen kokeiluksi, sillä juoksutekniikka on eri kuin lenkkareiden kanssa. Saa nähä siis miten jalanpohjat reagoi, kun sai erilaista rasitusta. Mutta olipahan kivaa! Alkuun katusora vähän pisteli jalkojen alla, mutta löysin sitten lumisemman maaston. Eikä tullut ollenkaan kylmä! Oon muuten tälleen vanhemmiten oppinut kerrospukeutumisen. Pystyy hyvin käydä juoksulenkilläkin, vaikka on enemmän pakkasta. Pienen lenkuran jälkeen tulin takas kotiin. Sisätiloissa alkoikin jalanpohjia kivasti kuumottaa.

Oli kyllä hauska kokeilla! Suosittelen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s