KARKKIKOUKKU

Oon tässä pikkuhiljaa yrittäny palata joulun jäljiltä takas normaaliin syömiseen eli siihen ettei söisi niin paljoa herkkuja. Aika vaikee homma, sillä sokerikoukku ehti kasvaa suht isoksi jouluna. Otin kevyen paluun ja sallin itelleni joulukarkit tonne loppiaiseen asti. Okei siis loppiaisen jälkeen olevaan viikonloppuun asti 😀 En kuitenkaan syönyt enää työpäivän aikana mitään hyvää. Kahvihuoneessa kun tapaa aina olla jotain herkkua tarjolla. Jos mun teki mieli sokeria, säästin syömiset kotiin ettei tulisi pitkin päivää naposteltua. Noh en tiedä oliko sekään kovin fiksua, kun työpäivän jälkeen tuli vedettyä kaamee kasa joulusuklaata naamariin. Aika nopeesti toi kuitenkin rauhottui. Vatsakipu ei ollut kiva, joten karkkia ei tehny enää niin paljoa mieli + urheilu on ollu suurena apuna tasapainottamassa elämää.

Ja voii just kun olin pääsemässä sokerikoukusta edes jotenkin irti, tuli kauppoihin uutuuskarkit! Ja tottakai ne oli pakko testata 😀 Erityisesti mun lapsuuden suosikki Mässä Yx kiinnosteli ja olihan se edelleen yhtä hyvää. Vieläkin tässä siis opettelen, kuinka eletään normaalia arkielämää ilman karkkia 😀 Eilen oli pitkästä aikaa sokeriton päivä, jee. Toivoisin pysyväni ”kuivilla” tämän ja huomisen päivän. Sitte saa viikonloppu tulla 😀 Kyllä tämä tästä!

T: Karkkihiiri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s