MITEN OPISKELU ON LÄHTENYT KÄYNTIIN?

Mä tosiaan alotin koulunkäynnin tammikuun alussa eli nyt voin kutsua itseäni OPISKELIJAKSI!! 🙂 Tässä ei oo kun vasta kolmisen viikkoa tutustuttu koulumaailmaan, mutta jonkinlaisen käsityksen oon jo saanut. Sen oon ainakin todennut, että tää verkko-opiskelu sopii mulle paremmin kuin hyvin! Meillä on kahtena iltana viikossa verkkoluennot netissä + siihen päälle tehtäviä. Tehtävät on ainakin vielä ollu aika kivoja ja helppoja. Jokasella tehtävällä on sitten oma deadline, mutta niihin on varattu kyllä toooosi hyvin aikaa.

Moni onkin ehkä vähän huolissaan, miten mä pystyn hallitsemaan 100% työnteon, opiskelun, urheilemisen ja blogin kirjoittamisen + tietty parisuhde ja läheiset. Kyllä mä ainakin vielä koen, että tää sujuu aivan hyvin. Toki kyllähän tää vaatii vähän enemmän, mutta ei oo silti raskasta vielä. Toki tiedostan, että elän nyt vielä alkuhuumassa. Intoa riittää ja tehtävät on varmaan näin alkuun vähän helpompia.. Eli varmasti tää tilanne tulee vielä muuttumaan 😀 Tietysti sekin on auttanut, että säbätreenit on vähentynyt koronan vuoksi. Voisinkin kirjoitella tosta urheilemisen ja opiskelun yhdistämisestä myöhemmin.. Mutta niin.. Täytyy vaan pitää ite huoli, että pidän riittävästi lepopäiviä ja otan itelleni tarpeeksi omaa aikaa. Oma aika on ollu mulle aina tosi tärkeetä ja nyt sen merkitys on korostunut entisestään.

PARASTA verkko-opiskelussa on joustavuus. On kiva, kun saa ite päättää milloin tehtävät tekee. Mä oon nimittäin semmonen tyyppi, että mulla melkein joko on se into tai sitten ei. Monena päivänä en tee yhtään mitään koulun eteen, sitten joku päivä saan inspiksen ja teen tehtäviä tosta noin vaan helposti! Sama pätee muuten tässä blogin kirjottamisessa 🙂

HAASTAVINTA tässä on se, että täytyy jatkuvasti huolehtia ja varmistella, että tulee varmasti tehtyä kaikki tehtävät ajallaan. Kun on monta kurssia päällekkäin ja kaikki tehtävät netissä, täytyy olla tarkkana. Tähän olis varmaan hyvä joku oma kalenteri/lukujärjestys/suunnitelma..

MIINUKSENA on ehdottomasti se, ettei pääse tutustumaan koulukavereihin ihan niin hyvin. Toki meillä on omat pienryhmät ja verkkoluennoilla on tullut tavattua aina muutama uus tyyppi kerrallaan. Olishan se silti ihan eri asia nähdä livenä. Mutta toisaalta, ei se mua niin paljoa haittaa 😀 Mun elämässä on tällä hetkellä niin paljon muutakin, että tärkeintä itelle on nyt vaan opiskella ja saada se uus ammatti..

Mutta on tää niin hyvä, kun nykypäivänä voi opiskella itelleen ammatin kotoa käsin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s