HUH

Onpas ollu viikko! Tuntuu, että oon koko viikon vaan multitaskannut.. On ollu niin paljon kaikkee setvitettävää yms. Torstai-iltana mun aivot oli niin loppu, etten pystyny kattoon puhelintakaan 😀 Olin ajatellu lähteväni lenkille, mutta sen sijaan päätin tehä itelleni rentoutumishetken olkkariin. Otin käyttöön vanhan kunnon piikkimaton ja piikkityynyn. Taustalle Spotifysta jotain hoitolamusiikkia ja avot. Oli ihanaa ja teki niin hyvää!! Nukuin myös sikapitkät yöunet ja perjantaina olinkin ihan uus ihminen. Kävin tekee mm. salilla aamujumpan ennen työpäivän alkua.

Totesin myös samalla, että ehkä mun pitää vähä rauhottua. Mietin myös viikolla loppuunpalamista.. Itellä ei oo siitä vielä kokemusta, mutta jotenki yhtäkkiä mä vaan hokasin, että näinhän se ehkä menee.. Eihän kukaan siinä vaiheessa mieti loppuunpalamista, kun on draivi meneillään. Jälkeenpäin vasta sitte toteaa, että ehkä on mennyt vähä liian lujaa. Joten tästä viisaampana yritän nyt oikeesti rauhotella itteäni, vaikka mieli tekiskin kokoajan tehdä kaikkea 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s