KYLLÄ MINÄ NIIN MIELENI PAHOITIN

Jooh 😀

Liityin siis viikonloppuna paikalliseen Roskalava fb-ryhmään ja ajatuksissa oli antaa vanhat hokkarit pois. Noh tää ei sitte mennytkää ihan niin helposti, kun olin kuvitellut.

Olin lukenut ryhmän säännöt läpi ja tein julkasun MIELESTÄNI sääntöjen mukaan. Julkasussa mulla oli kuva + kaks lisäkuvaa vielä kommenteissa, koko, kunto (josta olin suht pitkästi kertonut), paikka.. Jostain syystä ylläpitäjä oli kuitenki sitä mieltä, että mun pitää tarkistaa säännöt ja lisätä vielä jotain. Noh mä en keksinyt mitään muuta kuin, että eläintaloudesta en ollut kommentoinut mitään + kaupungin nimi puuttui. Noh koska meillä ei oo eläimiä niin enpä niistä mitään laittanut. Kaupungin nimen lisäsin, vaikkakin roskalava oli tietyn kaupungin asukkaille.. 😀

Hetken päästä sain ilmoituksen, että julkaisu on poistettu. Ylläpitäjä oli laittanu mulle tosi töykeen kommentin siitä miten ensimmäinen julkaisuni ei mennyt ihan napppiin ja säännöt pitäisi kerrata. TÄH?? Ihan hyvää hyvyyttäni halusin antaa ilmaiseksi jollekin luistimet ja sit siitä tehtiin näin vaikeeta. Haloo. Laitoin sitte ylläpitäjälle viestiä, että voitko kertoa mitä tein väärin ja mikä homma muutenkin.. Sitä paitsi mun mielestä siellä oli jotkut saanu julkaista paljon huonommilla tiedoilla. Vastausta en kuitenkaan saanut mun kysymyksiin.. Plaah en ymmärrä. Meni siis boikottiin se ryhmä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s