YLÄKROPPA JUMISSA

Joskus aiemmin taisin kertoa, miten tälleen istumatyöläisenä pidän huolta taukojumpista jne.. Noh nyt voin sanoa, että niin ne jumpat on vaan jääny pois 😀 On muka aina jotain muuta just sillä hetkellä, kun jumppa pompsahtaa tietokoneen näytölle tai sitte oon muuten vaan ollu laiska enkä oo jaksanut tehdä. Täs muutaman kuukauden aikana kropan huolto on jääny niin vähäiselle, että sitä ei oo ollut oikeestaan ollenkaan. Tämän seurauksena mun hartiat on todella jumissa ja ryhti painautunu eteenpäin. Ja näköjään kaksoisleukakin tulee esille, kun ryhti on huono..

Nyt. Oikeesti. Ryhdistäydy nainen!! 😀

Meiltä löytyy kyllä kotoa vaikka mitä hierontavälineitä. Kohta pitäis oikeesti olla oma huone noille… 😀 Ja on mun työrepussakin hierontapallo ja kipukoukku, joita on tullu käytettyä aina silloin tällöin. Eli kyl mä saan pahimmat jumit auki jos haluan ja hyvä niin, mutta se toimii vaan ensiapuna.. Se mitä tarviin nyt mun kroppaan = LIIKETTÄ.

Oon täs parina aamuna ennen töihin lähtöä tehny aamujumpan, koska mun kroppa on huutanu liikettä. Viimeksi keskiviikkona.. Onnea on kyllä liukuva työaika! Tein mm. keppijumppaa ja siinä käytin hyödyksi salibandymailan vartta. Voin kertoa, että mun kroppa oli niin jumissa, etten meinannu saada keppiä enää selän taa! No hetken siinä hinkuttelin, jumppailin ja yritin saada lukkoja auki. Kyllä se sitten alkoi pikkuhiljaa helpottaan, mutta mun hartioista kuulu ja kuuluu edelleen aivan järkyttävä klonksumisen 😀

Ja nyt. Lupaan itelleni, että alan pitää edes vähän parempaa huolta mun kehosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s