EI NIIN ONNISTUNUT HIIHTOLENKKI

Aattelin eilen käydä tekees ihan nopeesti raivohiihtolenkin.. Mun piti olla kotona klo 13:15, joten mulla oli semmonen noh 35 min aikaa hiihtää.

Lähdin tekee lenkkiä ja poikkesin ensiksi peltoreitille… Sitten aattelin käydä testaamas vielä lenkin, joka meni järven ympäri. Mä olin niin innoissani ja lumoutuneena, oli kivaa hiihtää 😀 Kaivoin sitte tuolla järvellä puhelimen esiin parit kuvat napatakseni. Sit yhtäkkiä hokasin, et ei hitto miten paljo kello jo on!!

Aloin hiihtää sit entistä raivokkaammin, mutta tajusin silti etten tuu mitenkään ehtiin ajoissa kotiin. Niinpä mä hokasin, että mähän voisin kokeilla oikoreittiä 😀 Mä rakastan yli kaiken, kun saa seikkailla ja kokeilla ite mennä oman pään mukaan. Lähdin sitte alkuun hiihtään maastopyöräilijöille tehtyä polkua pitkin. Se oli H I D A S T A. Yhtäkkiä mun eteeni tuli jonkinlainen metsätie ja päätin kokeilla onneani sen suhteen. Sukset ja sauvat kainaloon ja laitoin juoksuksi. Noh juoksuaskelia en ehtiny ottaa kovinkaan montaa, ku olin aaaivan loppu. Paksua märkää lunta oli just satanu ja sitä lunta oli melkein mun polviin asti 😀 Epätoivosena mun oli pakko turvautua mapsiin ja olinki lähteny vähä väärään suuntaan. Eiku äkkiä takas polulle ja sukset jalkaan. Ja saakeli, ku toinen suksi ei meinannu mennä millään jalkaan! Sit hoin itelleni: rauhoitu Sofia, rauhoitu.

En lähteny kuitenkaan takas hiihtoladulle vaan päätin seurata polkua. Arvelin, että sen on pakko viedä parkkikselle. Siellä hiihdin pientä polkua pitkin keskellä mettää, kello tikittäen mielessä 😀 Melkein itketti, mutta kuitenki nauratti. Ja kuinkas kävikään, mun eteeni tuli tie, jonka tiesin vievän parkkikselle! Taas sukset ja sauvat kainaloon ja juoksua. Oli kyllä tosi raskasta, kun sitä lunta tosiaan oli satanu eikä tätä oltu just aurattu. Mutta tie oli onneksi lyhyt ja niin vaan pääsin autolle 😀 Mulla oli niiin hiki ja naama aivan punasena. Tulipahan ainaki hyvä treeni!

Äkkiä sit kotiin. Edellä ajoi tietysti kunnon hituri!! Noh kotiin pääsin ja en mä sit lopulta ollu kun vartin myöhässä. Pieni itku purkautui kotona tän kaiken jälkeen 😀 Mut ois ollu kyllä kiva tietää kumpi olis ollu nopeempi: se normi hiihtolatu vai mettässä rämpiminen 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s