DARK BLONDE HIUSVÄRI

Voii mä niin viihdyn tässä hiusvärissä, mikä mulla nyt on!

WELLA COLOR TOUCH ❤

Wella Color Touch oli mun lemppari jo lukioikäisenä, kun ylläpidin tummaa hiusväriä. Väriä haettiin aina Seinäjoen Prismasta 🙂 Olin jo vähä unohtanu koko tuotteen, kun en oo sitä Vaasan kaupoissa nähnyt ja onhan mulla ollu monta vuotta myös vaalee tukka..

Syksyllä, kun hiukset värjättiin takas tummempaan suuntaan iski pienoinen jännitys, että millä saan ylläpidettyä kivan värin. Yhtäkkiä muistin tän tuotteen! Etin mielestäni kaikki Vaasan kaupat ja kampaamot läpi enkä löytänyt mistään.. Mietin sitä Seinäjoen Prismaa, myytäiskö sitä vielä siellä.. Ei kuitenkaan viitsiny ajaa 160 km pelkän hiusvärin takia. Löysin onneksi sitten Cocopandalta ja sain jouluksi hyvän tukan 🙂 Tätä ennen piti kyllä tarkasti pohtia, mikä väri vois sopia tähän mun tupeeseen.. Valitsin Dark Blonde 6/0. Mua vähä jännitti toi väri, nimittäin mä en oo ikinä värjänny päätäni näin ”vaaleella” ruskeella. Ehkä nyt on tullu pikkusen järkeä päähän, kun osasin valita luonnollisemman värin 😀 Ja voi että tää väri oli just passeli mulle! Olin niin onnellinen ja helpottunu! Tykkään, kun mun tukka on tumma JA vaalea. Tää on just hyvä, kun mä oon koko elämäni arponu olisinko tummatukkainen vai vaaleatukkainen. No nyt oon siltä väliltä, kätevää 😀 Oon nyt pari kertaa värjännyt tällä värillä ja ostin myös kaappiin täydennystä Seinäjoen Prismasta. Kyllä, sitä myytiin siellä edelleen ❤

Värjätessä oon laittanu väriä aluksi tyveen ja antanu vaikuttaa 10-15 min. Sen jälkeen oon värjäyskammalla harjannut väriä vielä latvoihin ja antanut vaikuttaa 5-10 min. Väri on luonnollinen, ei tuu värikypärää ja väri haalistuu vähitellen / luonnollisesti pois. Mulla oli nyt värjäysvälinä 10 viikkoa.

Värjäystä ennen..

Värjäyksen jälkeen..

Yksi ajatus artikkelista “DARK BLONDE HIUSVÄRI”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s