LA LA LAUANTAI

Eilen tuli herättyä aika ajoissa ja koko päivä tuntui siks tosi pitkältä. Aamu alkoi kaurapuurolla: sadonkorjuupuuro + mustikat + banaani + maapähkinävoi. Tän jälkeen lähettiin hiihtämään. Oli toosi tahmeeta ja energiaa ei ollut yhtään. Varmaan siks, kun aamulla tuli maattua sängyssä aika pitkään ja aamupalakin oli normaalia kevyempi. Hiihdettyä tuli noin 5 km. Kotona tehtiin aamujooga/venyttely ja voi vitsi teki hyvää. Tän jälkeen aamusauna, puhelu äidin kans ja aamupala vol. 2 🙂 Kello oli täs vaihees 12.

Sit sohvalla makoilua, jonka jälkeen lähettiin kierteleen kaupoille. Vielä en löytäny sopivia sporttilaseja. Pitää vähä miettiä mihin tarkotukseen haluan ja miten sporttiset.. Kaupoilta löytyi pieni lahja vauvalle, jota ollaan menos nyt tänään sunnuntaina katsoon 🙂 Ainiin ja syötiin myös pitkästä aikaa Hesessä. Tän reissun jälkeen alkoi väsyttää. Hetki soffalla makoilua ja sitten hommiin.

Oltiin puhuttu, että vaihdetaan olohuoneen järjestys nyt viikonloppuna ja alettiin sit tuumasta toimeen. Kello oli tässä vaiheessa 17:30. Pari tuntia rehkimistä ja valmista tuli. Nyt on taas tilava olkkari 🙂 Ruoaksi tehtiin wokkia. Se sisälsi salottisipulia, valkosipulia, nuudelit, maustettua tofua, kananmunaa, mungpavun ituja, hoi sin kastiketta, chiliä ja limeä. Huh oli ihan sairaan iso annos.

Loppuilta sohvalla Putousta, Kuutamolla ja leffaa katsoen. Leffaksi valikoitui ”Se toinen nainen” 😀 Leffaherkkuna oli linssisipsit ja Maraboun Cookie Dough suklaa. Ainiin ja korjailin mä myös yhtä koulujuttua, missä oli tullu virhe. Ja käytiin myös pesees auto yöpesussa. Nukkumatti tuli klo 1:30. Uni maistui ❤ Mutta vitsi oli kiva, aktiivinen päivä. Päivä tuntui ihan sika pitkältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s