3 x NIKE HOUSUT

Mä rakastan Niken treenihousuja! Nää on aivan parhaita. Mulla on kolmet tän merkin treenihousut ja tässä postauksessa esittelen ne 🙂 Kaikki housut on mulla erittäin kovassa käytössä ja on useamman vuoden vanhat. Eikä oo muuten menny miksikään. Parasta näissä on: korkee vyötärö, joustavuus, istuvuus, kestävyys sekä tyylikkyys.

Essential Warm Pant

Kovassa käytössä talvisin! Nää on mukavan lämpimät pakkasella, mutta ei kuitenkaan liian kuumat. Hyvä kosteuden siirto myös! Vetskaritaskut löytyy myös. Löysin ainakin, että Stadium myy vielä näitä (vähä uudistuneempi versio vaan).

One Mid Rise 7/8 tights

Tän parempia trikoita en oo omistanut. Pysyy hyvin paikallaan, ei tarvii olla kokoajan nostelemas. Näitä tulee käytettyä niin treenatessa kuin vapaa-ajalla. Ehkä käytetyimmät housut näistä kolmesta sillä nää menee ympäri vuoden.

Bliss Victory Pants

Kesäisemmät tuulihousut! Nääkin on siis treenihousut, mutta jostain syystä mä käytän näitä enemmän ns. vapaa-ajan housuina 🙂 Kesällä nilkat saa näkyä eli sillon tykkään kääriä pultut!

P.S. voiko ihmisellä olla tän valkoisempia nilkkoja? 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s