VIIKONLOPUN URHEILUT + MUUT JUTUT

Haha mun tulee taas vaan kerrottua viikonlopun tekemisistä.. No eipä mulla arkena paljoa muuta tapahdu tällä hetkellä kuin töitä + koulua ja vähä yritän siinä sivussa liikkua 🙂 Toisaalta nyt on ollu kiva pyhittää viikonloppu levolle, kun arki on niin hektistä. Paitsi jos rehellinen oon, niin kyllä pikkasen kaipaan kunnon juhlimista 😀

Tänä viikonloppuna on tullu harjoteltua taas pizzan tekoa. Tällä kertaa mun pizzatäytteenä oli kolme juustoa + pepperoni. Ja kun ei oo viikolla ehtinyt niin paljoa urheilla, niin urheillaan sit viikonloppuna 😀 Lauantaina tuli vedettyä 16 km juoksulenkki ja tänään sunnuntaina 21 km pyörälenkki. Olin vähä itekki yllättyny tosta juoksulenkistä.. Sain siis yhtäkkisen päähän piston ja totesin, että nyt käyn juoksemas. Yllättävän kevyesti kyllä meni ja nyt aloin vähä haaveilemaan puolimaratonista 😀 Olis niin siistiä kokeilla joskus! Tänään sit toi pyörälenkki oli sama minkä oon aiemminkin mennyt ja tykkään henk.kohtasesti siitä reitistä tosi paljon 🙂 Vitsi nyt kyllä mietin tota pyörää, että olis aika jo ostaa uus..! Mietin jo viime kesänä, mutta een mä malttanu ostaa. Ehkä tänä kesänä on sen aika? Jalat oli heti eilisen juoksulenkin jälkeen tooosi hellät. Tän päivän pyöräily teki hyvää. Vähän vetreytyi lihakset 🙂

Mitäs muuten.. Leipomosta tuli haettua eilen kakkupalat, urheilun jälkeen päiväsauna, herkuttelua, leffoja + sarjoja ja semmosta perus.. Laitoin muuten myös eilen illalla rairuohot itämään. Saa nähä onnistuuko. Jossain oli, et jos viimeistään palmusunnuntaina laittaa niin pitäis ehtiä pääsiäiseksi. Niiin ja sitten tänä aamuna sain nauttia parvekkeella myös aamuauringosta ❤ Pian ois aika tehä sielläkin kevätsiivot.. Nojoo mutta semmosta tänne. Kivaa ens viikkoa kaikille! Jee lyhyt viikko tiedossa, kun on pääsiääinneen. Ja jes saa syödä paljon pääsiäiskarkkeja NAM (tainno oon kyllä alottanu pääsiäiskarkkien syönnin jo viikko sitte :D).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s