IKEAN OSTOKSET

Vitsi maanantai oli kyllä niin hassu päivä 😀 Meillä oli ihan normi työpäivä, mutta tulikin sitte ekstemporee lähtö illaksi Tampereelle. J:n piti saada autoon jotain osia ja mä olin innoissani lähössä tietty mukaan! Läppäri oli mukana automatkalla ja selasin matkalla IKEA:n sivuja. Tiesin, että mulla on sinä iltana koulua, mutta aattelin et no skippaan sen ja katon luennon sit joku toinen päivä.. Jossain kohtaa hokasin sitte, että meidänhän pitää tehdä ryhmätehtävää!! O ou 😀 Ja aikaikkuna oli just siinä kriittisessä vaiheessa ku saavuttais Tampereelle.

Tunnollisesti osallistuin ryhmätehtävän tekoon ja seki oli niin huvittavaa, kun taustalla papatti navigaattori 😀 Ryhmätehtävänä oli siis tehä esitelmä Teamsin välityksellä ja koska siinä oli kolme muutakin, en viittiny ehdottaa voitaisko tehä tää joku toinen päivä. Parempi saada vaan pois alta. Niin mä sitten istuin autossa IKEA:n pihassa ja pidin esitystä 😀 Ekstra momentin teki myös se, että tää kurssi oli ruotsin kielellä ja esitys oli myös tehtävä ruotsiksi. No esitys saatiin purkkiin ja kiireellä sit esityksen jälkeen shoppailemaan!!

Mukaan tarttui:

  • vitriinikaappi
  • nuolija
  • kaavin
  • raastin
  • 2 kpl keittiöpyyhkeitä
  • taulu

Shoppailun jälkeen oli ihan jäätävä nälkä. Normaalisti syön päivällisen klo 17 ja nyt syötiin vasta klo 20! Pikkasen meinas olla hermot jo kireellä 😀 Haettiin mäkkäristä ruoat mukaan kotimatkalle. Oltiin sit kotona klo 23 ja äkkiä iltapalaa + suihkuun ja nukkuun! Hauska reissu oli, mutta aika raskas myös 🙂

Täällä mä oon muuten kasannu eilen tota vitriiniä. Hahaa en oo siis varmaan ikinä aiemmin kasannu yhtään mitään ja oon aika onneton tämmösis asiois. Tartuin kuitenki haasteeseen ja niin vaan aivan hyvin onnistui!! Toki mulla meni yli kaks tuntia, että pääsin edes puoleen väliin :DD J hoiti tänään sitte loput, että saadaan joskus ees valmista 😀 Mutta vitsi oli kivaa kasata ja tuli hyvä mieli, kun näki työnsä tuloksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s