OAKLEYN SPORTTILASIT

No nyt mulla on sporttilasit jeee! Erilaisia vaihtoehtoja oli paaaljon tarjolla ja mun pää menikin aika pyörälle. Täytyi siis tarkkaan miettiä miten sporttiset lasit haluan ja mihin käyttötarkoitukseen, mikä on budjetti ja paljonko tuun laseja oikeesti käyttämään.. No aika sporttiset lasit sit lopulta ostin 😀 Tarkoituksena on kuitenkin käyttää urheillessa eli enimmäkseen pyöräilyssä, juoksussa ja hiihdossa. Koin myös, että tarve on aika suuri.

Lopulta päädyin tilaamaan Oakleyn lasit yhdestä urheiluliikkeestä, kun tarjous oli niin hyvä ja tuoteseloste vastas käyttötarkoitusta. Lasit saapuivat ja vitsi ne oli coolit, mutta vähän myös oudot (ulkonäöllisesti) 😀 Mukavuus oli kuitenki ihan huippuluokkaa ja sehän se tärkein asia oli. Näkyvyys oli kirkas, lasit kevyet pitää ja pysyi paikallaan, linssit pysyi huurtumattomina ja lisäksi noiden pitäis olla myös tosi kestävät! Mä silti vähän epäröin ja halusin käydä vielä testaamassa muita laseja. Enimmäkseen mua mietitytti, että tuunko kyllästymään laseihin? Linssit ei oo kuitenkaan mitkään ihan tavallisimmat väritykseltään. Kävin sit vielä sovittelemas erilaisia urheilulaseja ja ei ollu kahta sanaa.. Mitkään ei voittanu Oakleyn lasien mukavuutta 🙂 Tää mun linssien malli on ROAD. Eli tarkoitettu aika monipuoliseen sporttaamiseen ja vaihtelevaan säähän. Sillä mietin sit linssien väriäkin, että aivan sama. Kun nää linssit on kerta tarkoitettu monipuoliseen urheiluun niin sit nää näyttää tältä 😀

Muutaman viikon käyttökokemuksella oon kyllä onnellinen, että päätin ostaa nää lasit. Mukavuus urheillessa on noussu ihan uudelle levelille! Ja aivan niinku sai taas vähä lisää virtaa urheiluunkin ;D Peukku näille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s