TÄN VIIKON KOULUTEHTÄVÄT

Aa oon onnellinen! Sain palautettu tänä iltana kirjanpidon tehtävän. Huh. Se on tuntunu haastavimmalta tehtävältä tähän mennes. Ehkä siks, että pitää niin kauheesti miettiä ja keskittyä 😀 Nyt on muuten moni kurssi jo ihan loppusuoralla ja osa jo päättynytkin. Vielä on kuitenki muutama tehtävä ennen ”kesälomaa”. Itseasiassa 9 kpl ja hyi ku tuntuu isolta määrältä näin sanottuna. Oon muuten ottanu tavaksi keskittyä vaan muutamaan juttuun kerrallaan. En katsele tulevaisuuteen, koska silloin alkaa vaan ahdistaa tehtävien määrä. Parempi olla ajattelematta sen enempää ja toimia tehokkaasti.

TÄN VIIKON TEHTÄVÄT:

  • 200 sanan essee ✔️
  • kirjanpidon tehtävä ✔️
  • esitelmä ruotsiksi (valmistelu ✔️)

Lisäksi ens viikolla täytyy palauttaa yks ruotsinkielinen essee, joten sitä sais alkaa kans tekeen. Ehkä siis teen sitä vähän torstaina taai sit viikonloppuna 🙂

Niin ja tosiaan mä otin myös kesälle näitä opintoja aikamoisen läjän 😀 Eli sama meininki jatkuu vielä kesällä ainakin jonkin aikaa. Mä painan nyt menemään, kun motivaatiota riittää 😀 Ehkä sitten elokuussa, kun mulla on töistä kesäloma niin saan olla potslojo eikä tarvi tehä mitään! Ja syksyllä ehkä sit vähä kevyempi tahti.. Katotaan.

Viikonloppuna oltiin muuten Oulussa ja menomatka meni koulutehtäviä tehdessä takapenkillä 😀 Ihan rehellisesti sanottuna mä kyllä tykkään tehä näitä tehtäviä. On kivaa opiskella! Ja viettää tämmösiä opiskeluhetkiä missä milloinki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s