PIENOISEN TAUON JÄLKEEN

Moi taas! 🙂

Melkein kuukausi on jo edellisestä postauksesta, hui. Mulla on ollu tässä aika paljon kouluhommia ja kaikenlaista muutakin kiireellistä hommaa ettei oo ollut ylimääräistä inspiraatiota kirjotella tänne. Nyt tuntuu, että alkaa taas elämä vähän helpottamaan 🙂

Lisäksi mä aloin vähän miettimään, että haluan enemmän julkaista myös ig:n puolella ja ehkä se on ollu sit päällimmäisenä mielessä. Oon nimittäin huomannu, että siellä se vuorovaikutus on ihan erilaista kuin täällä blogin puolella ja oon innostunut siitä, että tulee kommentointia ja jutteluhetkiä 🙂 MUTTA aika nopeesti aloin kaipaamaan tätä blogia. Tänne voi niin paljon helpommin kirjottaa, mitä mieleen juolahtaa ja vähän syvemmin (myös pidemmin :D). Mulla on nyt taas inspiraatio syttynyt ja postausideoita on takataskussa.

Instagram ja blogi on kaks ihan erilaista paikkaa ja ymmärsin, että ne täydentää kivasti toisiaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s