JUHLAHUMUA

Viimeiset kaks viikkoa on ollu vaikka minkälaisia kinkereitä! Vappu, synttärit, rippijuhlat, äitienpäivä, toiset synttärit ja sit meillä on käyny lisäksi vieraita. Juhlat on kyllä kivoja ❤ Mä niin nautin kaikesta mikä liittyy juhlien ympärille. Pikkasen parempi siivoaminen, leipominen, juhlavampi pukeutuminen ja ihmisten näkeminen! Toisaalta pieni stressi ja hermojen kiristys on myös ihan hauskaa 😀 Miten se aina tuleekin just ennen juhlia. Pääsin myös kirkkoon pitkästä aikaa rippijuhlien yhteydessä ja vitsi oli kivaa!! Tuli jotenkin levollinen ja juhlava olo 😀

Bongasin muuten katkarapupiirakan reseptin netistä ja voi vitsit tuli hyvää. Mä olin ihan unohtanut katkaravut.. Itseasiassa en oo ikinä aiemmin tainnut tehdä mitään ruokaa missä ois katkarapuja 😀 Oon kyllä haaveillut monesti, että tekisin semmosta katkarapukastiketta. Muistan nimittäin lapsuudesta jonkun kerran, kun serkkujen luona oli katkarapukastiketta. Se oli aivan sairaan hyvää. En tiedä muuta kuin sen, että kastikkees oli ainakin niitä katkarapuja ja varmaan jotain kermaa kans 😀 No nyt pääsi katkarapupiirakka mun reseptikirjaan. Ehkä täytyy kans yrittää harjoitella katkarapukastikkeen tekoa joku kerta.

Tässä vähän kuvia viime aikojen juhlista 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s