NANSO PÄIVÄPEITTO

Tän kevään teemana on ollu sisustuksellisesti kodikkuuden lisääminen. Pienillä muutoksilla on saanu paljon aikaan ja viihtyvyys on noussu huomattavasti. Makkariin ostettiin uus päiväpeitto.

Edellinen päiväpeitto oli Stockamannin puhtaanvalkoinen peitto kohokuvioinneilla. Peitto oli ylellisen näköinen ja aika painavakin. Se on ollut käytössä meillä apua jo 6-7 vuotta! Vitsi aika menee nopeesti 😀 Edelleen päiväpeitto on ihan priima, joten se pääsi varastoon hetkeksi lepäämään. En malta luopua siitä. Voisin kuvitella sen olevan ikuinen.

Mies oli jo pitkään puhunut uudesta päiväpeitosta vaihtelun vuoksi. Bongattiin sitten tossa joku aika sitten Cittarista Nanson Solmut päiväpeitto tarjouksesta. Vaihtoehtoina oli musta ja beige. Oli kauhee valinnanvaikeus, sillä kumpikin näytti tosi kivalta. Mä halusin sit kuitenkin beigen ja sillä mentiin. Hintaa peitolle tuli 30€. Tykästyttiin peittoon kovasti, sillä tää oli jollain tapaa kodikkaampi ja paljon kevyempi myös.

Alettiin sit kuitenkin vielä miettimään, että pitäiskö ostaa vielä se mustakin 😀 Halvin löytyi Seinäjoen Ideaparkin Cittarista ja jopa 10€ halvemmalla, kun toi mikä ostettiin muka halvalla. No oltiin just sattumoisin menossa Sjoelle kyläilemään, joten haettiin sit päiväpeitto mukaan matkan varrelta. Nyt meillä on siis kolme päiväpeittoa.. 😀 Kuulostaa kyllä vähä liialta, mutta onhan se kiva että voi välillä vaihdella 😀 Ehkä näillä mennään sit seuraavat 20 vuotta.

Yksi ajatus artikkelista “NANSO PÄIVÄPEITTO”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s