RENNOMPI VAATE ON JEES

Tää kuukausi on ollu kyllä yhtä juhlaa! Omat synttärit + rippijuhlat + äitienpäivä, toiset synttärit. Ainiin ja vappu myös. Lisäksi ollaan saatu vieraita meille useampana päivinä ja on tullut ite kyläiltyä. Näiden lisäksi sit vielä perus viikonloppuherkut, joita ilman on vaikee olla. Tässä kuussa on tullut siis herkuteltua ihan kiitettävästi 😀

Nyt on ollutkin tilaisuuksia pukeutua taas vähän paremmin kuin pelkkiin jumppahousuihin ja huppariin. En tiedä onko johtunut siitä, että on tottunut käyttämään viimeisen vuoden aikana rentoja vaatteita vaai onko mulle tullut massaa lisää tai sitten molemmat.. Mua on kuitenkin ahdistanu aivan hirveesti kaikki tiukat vaatteet. Ottaen huomioon siis sen, että mä oon ollut aina se joka just tykkää käyttää tiukempia vaatteita. Välillä ehkä jopa liiankin tiukkoja.. 😀 Tai sit voi hei ikäkin tehdä sen, että haluaa tuntea olonsa mukavaksi.

En tiedä onko tää vaan hetkittäinen olotila, mutta oon silti käyny ostamassa vaatekaappiin perus arkivaatteita hiukkasen isommassa ja rennomassa koossa. Lisäksi on tullu ostettua toi kuvassa näkyvä hame. Tällä hetkellä oon niin rakastunu kaikkiin liehuviin, rentoihin hameisiin/mekkoihin!

Mitä oon siis oppinut? No sen, että kokolappu saa olla mielummin vähän isompi, että on mukavampi olla ja todennäkösesti sillon myös näyttää vähän paremmalta 😀 Liian pieni vaate ei oo kovin nätti.. En tiedä miten sitä tulee niin tarkasti aina tuijotettua kokolappua ja luulee olevansa vaan sitä yhtä kokoa.. Ja siis sillähän ei oo mitään väliä mitä kirjainta tai numeroa vaate näyttää. Sillä on väliä, että vaate istuu hyvin ja se päällä on mukava olla 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s