KESÄFIILISTELYY

Kesä on täällä!

Mä tulin rannalle suoraan töistä ja tässä on pari tuntia vierähtäny tosi nopeesti. Nyt alkaa vatsa kurnimaan eli pian pitää lähtee kotiin. Kotona odottaa katkarapupasta, nam! Tein sitä elämäni ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja tuli hyvää. Pastaan tuli myös chiliä ja mietin yks ilta saunassa, miks mun nenänreiät on ihan tulessa!! No chilistähän se johtui 😀

Lukemisena mulla on ollut Sara Parikan Itse tehty. Oon monena iltana lukenut pienen pätkän, nyt vähän lisää. On hyvä kirja, suosittelen 🙂 Antaa aika paljon inspiraatiota! Huomaan kuitenkin nyt työpäivän jälkeen, ettei hirveesti jaksa lukea. Haluun vaan olla ja köllöttää.

Tuleva kesä on kovasti mielessä ja reissut suunnitteilla! Olispa kiva tehä tästä kaikkien aikojen kesä. Muistan viimeisen kaikkien aikojen kesän teiniajoilta ja ehkä se on jääny mieleen sen vuoksi, kun kokoajan tuli tehtyä kaikkee. Nyt iän myötä on muuttunu tylsemmäksi ja moni asia tuntuu vähä vaivalloiselta. En halua niin! 😀 Toivottavasti tää kesä ois täynnä kivoja juttuja. Ja siis omasta asenteestahan se on aika pitkälti kiinni..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s