HIUSTEN KASVATUS

Mä oon tykänny hirveesti, kun mulla on ollu olkapäille ulottuva tukka! Se on tuonu kivasti särmää mun olemukseen. Yks huippuhyvä kampaaja muuten ehdotti mulle kerran, että leikattais lyhyt polkka 😀 Sopis kuulemma mulle tooosi hyvin. Mä vähä säikähdin koko ajatusta.. En osaa nimittäin yhtään kuvitella itelleni niiin lyhyttä tukkaa. Eihän sitä kuitenkaan tiedä, vaikka sopiskin? Kampaaja oli kyllä niin taitava, että sen näkemykseen pystyisin luottamaan.. ehkä 😀

Tällä hetkellä mulla on kuitenkin hiusten kasvatus meneillään. Ajatuksissa siintää kaason tehtävät ja haluaisinkin loppukesän häihin kivan kampauksen. Ja onhan tää pidempi tukka ollut ihan kivaa vaihtelua taas. Leikkautin vuosi sitten hiuksiini kerrostetumpaa mallia ja sillä mallilla mennään edelleen. Eli vaikka mulla on hiusten kasvatus menossa, oon leikannut tässä vuoden sisään pari kertaa huonoja latvoja pois.

Musta tuntuu, että mun hiukset on kasvanu nyt jotenkin tosi nopeesti! Mulle tuli myös joku päivä sitten puhelimeen muisto vuoden takaa ja voiii miten lyhyet hiukset mulla onkaan ollut.. Ja hassua miten ne nyt yhtäkkiä on alkanut kasvaa, vaikka elelen edelleen samalla tavalla 😀 En oo käyttänyt mitään apukeinoja tässä projektissa. En tiedä voiko olla mitään hyötyä siitä, että värjäsin hiukset tummemmaksi? Ainakin tuntuu, että hiukset olis siitä syystä vähän vahvemman oloiset.. 🙂

Oon kuitenkin todennut sen, että parhaiten sujuu hiusten kasvatus silloin kun asiaa ei ajattele sen enempää! Niin kuin moni muukin asia.. 😀 Mutta mä tykkään elää hiusten suhteen tosi luonnollisesti eli harvemmin käytän mitään ylimääräisiä aineita taikka fööniä. Pesen 3 x viikos ihan perus shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen harjaan märän tukan auki (vaikka näin ei ehkä sais tehdä, mut PAKKO!) ja suurimmaksi osaksi pidän hiuksia vaan kiinni pampulalla 😀 Yritän kuitenkin ees vähä vaihdella pampulan paikkaa.. Mutta joo, ihan perus meiningillä on siis menty.

Kattokaas siis tätä yllä olevaa minitukkaa vuosi sitten…

VS

Tän hetkinen tilanne 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s