VÄHÄN VÄSYNYTTÄ MENOA

SU-MA yönä nukuin pikkasen reilu 3h ja seuraavana yönä tuli nukuttua 5h 😀 Nyt olis juhannus alkamaisillaan ja olo on tällä hetkellä pikkasen väsynyt tän viikon jäljiltä. Mä sain kyllä univelkaa kiinni ja eilen olin ihan ku uudestisyntynyt. Illalla tuli vedettyä vaan tosi kova mäkitreeni, joten sen jäljiltä oon taas vähän väsynyt.

Ja jos nyt ihan rehellinen oon niin kirjotan tätä postausta tällä hetkellä salilla 😀 Ei oo tänään kovin tehokas reeni, mutta ”pakko” oli tulla. Ei kyllä yhtään tunnu, että nyt olis juhannus alkamassa! No ehkä saan fiiliksen viimeistään huomenna 🙂 Suunnitelmana mennä siis huomenna perinteisesti kavereiden mökille ja tulee aivan varmasti sairaan hauskaaa!!

Yks syy mun huonoon nukkumiseen on muuten futiksen EM-kisat. Ja mä en oo siis ikinä milloinkaan tykänny kattoa futista, kun mun mielestä se on niin hidasta ja sit on ärsyttäny filmaamiset. Nyt oon kuitenki syttyny ainakin näihin kisoihin ja pelejä on tullu seurattua.. 😀

No nyt loppuilta rentoilua ja ehkä jotain pientä kivaa tekemistä 🙂 Hyvää juhannusta kaikille ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s