KESÄLOMA HÄÄMÖTTÄÄ

Oiiii vitsiii. Ihanaa ku tänä vuonna vuodenajat on näyttäny parastaan 🙂 On ollu pitkästä aikaa kunnon talvi ja kunnon kesä! Mä oon vielä kolmisen viikkoa töissä ja sitte alkaa kesäloma. Oon kuitenkin yrittäny täs töiden lomas nauttia kesästä täysin rinnoin. Saa nähdä miten kauan tätä kuumuutta kestää. Pakko kyl myöntää, että pikkasen alkaa myös väsyttää tää kuumuus. On ollu välillä ihan kipeinen olo, ku kroppa on käyny vaan niin ylikierroksilla. Toivotaan ettei nyt vaan tulis mitään kesäflunssaa. Tässä on nimittäin kaikenlaista kivaa tiedossa eli nyt ei kyllä millään ehtisi sairastelemaan 😀

Vitsi. Musta tuntuu, että kesä on jo tähän mennes tuntunu tosi pitkältä ja parasta ajatella, että kesäloma on vielä edes! Pieniä reissuja on jo suunniteltu, niistä lisää myöhemmin 🙂 Tajusin muuten, että mulla on ekaa kertaa ikinä putkeen neljän viikon kesäloma. Kerran aiemmin oon siis saanut täydet kesälomat, mutta silloin mulla oli kolme viikkoa + yks viikko. Katotaan miltä tää neljän viikon putki tuntuu!

Kivaa kivaa kivaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s